Kip-chili wraps met mango

Gepubliceerd op 14 augustus 2021 om 08:02

Deze kipwraps zijn een heel makkelijk gerechtje en heerlijk gerechtje op een warme dag. Je heb ze in slecht 4 makkelijke stappen gemaakt en zit dus binnen no-time lekker te eten! De mascarpone maakt ze lekker romig en de chilisaus zorgt voor een beetje pit. In combinatie met het zoute van de gerookte kip en de zoete mango heb je een heerlijk gerechtje. Ze smaken trouwens ook goed als lunch.

Maak je de wraps voor de lunch of als onderdeel van een menu, bijvoorbeeld dit koude menu, dan heb je genoeg aan 1 wrap per persoon. Eet je alleen de wraps als avondeten, dan zou ik er anderhalf à twee persoon maken.

Ingrediënten voor 6 wraps

6 medium wraps
60 gr mascarpone
90 gr (sweet) chilisaus
1 bosui
400 gr gerookte kip
1 mango
2 grote wortels
Zakje veldsla
Hand kiemgroenten
60 gr pinda's
Versgemalen peper naar smaak

Zo maak je de kip-chili wraps met mango

  1. Rasp de wortel en snij de bosui fijn.
  2. Leg de wraps op 6 borden en besmeer met de mascarpone. Verdeel dan de chilisaus erover.
  3. Leg de sla erop en dan de kip. Bestrooi met peper naar smaak. Verdeel de wortel, bosui, kiemgroenten en nootjes over de kip.
  4. Rol de wraps op en bind vast of steek er een satéprikkertje in.

Eet smakelijk!

KokenKoken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.